Jouw eventpartner die zorgt voor:
⭐️ Verbinden ⭐️ Verzorgen ⭐️ Verwonderen ⭐️ Verwezenlijken ⭐️

Opzoek naar een Full-service evenementenbureau die jou geheel of naar wens gedeeltelijk kan ontzorgen bij de organisatie van jullie evenement of andere speciale aangelegenheid? Van Soest Events & Entertainment staat
vol passie graag voor jou klaar om jullie eventpartner te worden. Op basis van jouw wensen gaan wij aan de slag om met ons creativiteit en passie jouw evenement tot een waar succes te maken. Afhankelijk van jouw wensen verzorgen en organiseren wij jullie evenement tot in de puntjes waarbij ieder detail de benodigde aandacht en voorbereiding krijgt.


"Samen met en voor jullie creëren met wij met passie en professionaliteit een ware beleving en een blijvende herinnering."

Privé Feesten & Evenementen

Bij Van Soest Events & Entertainment kun je terecht voor werkelijk ieder type evenement. Of het nu gaat om een verjaardag of misschien wel een babyshower, bruiloft of jubileum wij vinden dat ze allemaal de zelfde passie en professionele verzorging verdienen om het WAUW-effect te krijgen. Samen met jou kijken we naar de wensen en het eventuele budget en zullen er alles aan doen om fantastische beleving van te maken. 

 

Er is natuurlijk veel meer mogelijk;

Zakelijke Evenementen

Een evenement dat verbindt, verrast, versterkt en vooral bij blijft dat is wat een zakelijk evenement moet zijn. Samen met meer dan 12,5 jaar ervaring en passie vanuit onze kant en jouw wensen en misschien wel creatieve ideeën zorgen we er voor dat we een positieve indruk maken die voor altijd bij zal blijven bij zowel jou als jouw zakelijke contacten en eventuele medewerkers. Een zakelijk evenement zonder zorgen en tot in detail verzorgd dat is wat ons drijft. Of het nu gaat om een relatie dag, bedrijfsfeest of van opening tot open dag, wij staan u graag bij.

 

Er is natuurlijk veel meer mogelijk;

Personeelsfeesten 

Spraakmakende personeelsfeest die de verwachtingen overtreffen dat is waar wij enthousiast van worden. Jij ook? Dan staan onze evenement specialisten graag voor je klaar om jouw personeelsfeest compleet of maar wens gedeeltelijk te organiseren en verzorgen. Wij hebben de ideeën en ervaring. jij de wensen en zo maken wij samen dat ene personeelsfeest, teamuitje of misschien wel die familiedag tot een indrukwekkend succes.

Er is natuurlijk veel meer mogelijk;

Beurs/Markt Evenementen

Beurzen en markten zijn bij uitstek de ideale gelegenheden om een groot publiek te bereiken. Naast het feit van het grote bereik is het ook de nieuwe contacten te leggen en om mensen samen te brengen. Markten en beurzen kennen de meest uiteenlopende varianten van kennis markten en openbare marken tot aan marketing beurzen. Onze eventspecialisten kijken graag samen met jou naar een passende mogelijkheid om jouw doelen te bereiken.