In deze corona crisis periode lijkt eenzaamheid meer standaard dan een uitzondering.
Niet op visite kunnen bij je (groot) ouders, een vriend of familielid in quarantaine we kennen het ondertussen bijna allemaal.

Voor deze mensen willen wij je graag de mogelijkheid geven op hem, haar of hun een hart onder de riem te steken.
Laat hem, haar of hun weten dat je aan ze denkt en ze zeker niet vergeten bent door een Geluks-Beer toe te sturen. 

Naast dat je de ontvanger('s) een geluksmoment bezorgd steun je direct "Het Nationaal ouderen fonds" of Stichting "Lach voor een dag"
Wij doneren namelijk per verkochte beer een bedrag aan de door u gekozen stichting. Het bedrag dat wij doneren hangt af van welke Geluks-Beer u laat verzenden.

Beren:

Maat: Prijs Donatie bedrag:
Medium (40cm) (Uitverkocht)
Larges (50cm) € 12,95 € 3,50
Extra Larges (75cm) € 16,95 € 5,-

Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten á €6,95 en eventuele toevoegingen.

Bestellen en verzenden:

Aantal verzonden beren voor:

5 Geluks Beren

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij. Gezamenlijk bestrijden en voorkomen we eenzaamheid, verminderen kwetsbaarheid en bevorderen we zelfredzaamheid met als doel de oudere in staat te stellen zijn eigen leven te blijven leiden zoals hij/zij dat wenst.

Werkwijze Nationaal Ouderenfonds

De vraag van de oudere staat centraal in al ons werk. We luisteren naar wat ouderen willen, proberen dit te realiseren en betrekken ouderen op deze manier weer bij de maatschappij. Hierbij werken we samen met organisaties, bedrijven, vrijwilligers en donateurs.

2 Geluks Beren

Lachen is gezond! Daarom is het belangrijk dat kinderen vaak kunnen lachen. Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen wegens een (ernstige) ziekte. van een kind of één van de gezinsleden. 

Omdat elk kind anders is, wordt elke dag ‘op maat’ georganiseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de interesses en situatie van het kind, waarbij de nadruk ligt op ‘mogelijkheden’ en niet op ‘beperkingen’. Daarom organiseert Stichting ‘Lach voor een Dag’ een complete dag uit naar een theatervoorstelling van Van Hoorne Entertainment of een aan hen gelieerde entertainment activiteit. Genieten van een VIP-behandeling inclusief limousine, op maat gemaakte kostuums, een backstagebezoek en een uitgebreide meet & greet. 

Deze stand word iedere maandag bijgewerkt.
De uitreiking van het totaal opgehaalde bedrag zal op een nader te bepalen datum plaatsvinden.
Deze datum en de uitreiking zal te volgen zijn op onze Facebookpagina.